Dobri-porady.pp.ua
Поради для маленьких і великих

Імміграція В КанадуПрограма «няня»

Імміграція В Канаду: Програма "Няня" - один з можливих варіантів імміграції в Канаду за федеральною програмою.


Щоб почати імміграційний процес, необхідно набрати 24 місячний стаж роботи в Канаді за спеціальністю няня по догляду за людьми похилого віку або няня по догляду за дітьми, по робочій візі.


Для отримання робочої візи за спеціальністю няня, необхідно відповідати наступним вимогам. По-перше мати закінчену середню освіту(атестат зрілості). По-друге, пройти професійний курс для нянь (6 місяців), має реєстрацію і дозвіл від Міністерства Праці Ізраїлю. Або 2-річний стаж за аналогічною роботі ( нянею або доглядальницею). Необхідно також враховувати, що для отримання робочої візи, претендентам потрібно:

  • Підтвердити необхідний для роботи рівень англійської на інтерв'ю з імміграційним офіцером в Посольстві Канади.
  • Пройти ряд медичних перевірок
  • Підтвердити відсутність кримінального минулого з усіх країн, де претендент проживав більше, ніж півроку після досягнення віку 18 років.
  • Для подачі Заяви на робочу візу, крім документів, які підтверджують всі вышеобозначенные факти, також необхідно пред'явити контракт з потенційним роботодавцем в Канаді, а також завірений сертифікат (ЛМО) з відділення Міністерства Праці Канади.
    Документи для подання у Посольство Канади необхідно перевести на англійську або французьку мови і завірити у нотаріуса в суворій відповідності з вимогами Посольства. Може знадобитися акуратне нотаріальне посвідчення перекладу. Також додати фотографії у форматі, визначеному у чек-листі Посольства і формуляри заявника.
    Наявність всіх документів, контракту та сертифіката дають можливість на подачу Заявки на робочу візу, але зовсім не гарантують схвалення імміграційного офіцера. Рішення імміграційного офіцера безпосередньо пов'язане з результатами вашого з ним співбесіди. Безумовно, якщо Ви накопичили відповідні знання і навички по спеціальності няня або доглядальниця і можете це довести документально, а також зможете порозумітися на інтерв'ю, то ваші шанси на отримання робочої візи достатньо високі.
    Якщо Ви вибрали цей шлях, Вам необхідно враховувати, що дана програма підходить винятково для одинаків. Якщо ж у Вас є сім'я (чоловік і діти), то Ви повинні бути готові їхати на 24 місяці без сім'ї, оскільки на них не поширюється ваша робоча віза, і законом не передбачено фінансове покриття медичної страховки для членів вашої родини і навчання ваших дітей в державній школі.

    >>імміграція в канаду, імміграція, програма няня, канада,іміграція в канаду,імміграція в канаду<<